Raspberry Pi digitale fotolijst

Ik ben dol op gadgets. En op klussen. Dit project is een fijne combi.

Op zolder vond ik een oude monitor. In de game-kamer lag nog een Raspberry Pi*. Met wat steigerhout knutselde ik een kast. En toen was het een kwestie van bedraden, aansluiten en de juiste software. En dit is het resultaat:

IMG_0578

IMG_0579

*voor de minder tech-minded mensen: een raspberry pi is een computertje ter grootte van een credit card dat fluitend HD films afspeelt of waarmee je lichte kantoorsoftware kunt gebruiken. Mensen maken er de raarste dingen mee.

Auteur: Eelco

Creatief Directeur en reclamehippy. Maakt liever reclame voor People dan voor Sheeple. Gelooft dat communicatie gaat over mensen en niet over data. Kiest inzichten boven zenden en gevoel boven excel-sheets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *